Select Page

Aquest divendres es va inaugurar la 14a edició de Balconades en els carrers del casc antic d’Altea, una exposició a l’aire lliure que estarà exposada al públic fins al pròxim 2 de setembre. Enguany han sigut 52 llenços que penjaren de les balconades dels carrers Sant Miquel, Plaça de l’Església, Carrer Major, Plaça Tonico Ferrer, Carrer Concepció, Carrer Salamanca i Portal Vell.
Durant el recorregut l’edil de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Marga Riera, mostrava la seua satisfacció per la posada en marxa d’una nova edició, “estem doblement contents, perquè un any més ha sigut un èxit de participació. Per una altra costat hem crescut també quant a dies i llocs on viatjaran els llenços. A la localitat d’Alfàs que ja porta amb nosaltres quatre anys, Benimantell que serà el seu segon any consecutiu, i enguany com a novetat s’ha sumat la localitat d’Agost”, va destacar Riera.
Per a la Regidora de Cultura de l’Alfàs del Pi, Rocio Guijarro, “la pecularietat que tenen les Balconades és que ixen dels llocs habituals d’exposició, per a formar part dels nostres carrers i de l’estiu. Un any més són varis els alfasins que participen en aquest projecte a través de l’associació Crearte”.
Per la seua banda el Primer Tinent d’Alcalde de Benimantell, José Manuel Andreu, parlava de les Balconades com un esdeveniment que canvia el poble, “durant uns dies Benimantell desborda alegria amb aquesta exposició. En ser un poble xicotet, pràcticament tots els carrers del poble les llueixen, i a la nostra localitat vindran en la tercera setmana d’octubre, coincidint amb les nostres festes, la qual cosa suposa un al·licient més”.
Recordar que a Altea es podran vorer les Balconades fins al pròxim 2 de setembre. Del 10 al 30 de setembre viatjaran a l’Alfàs del Pi, anirán del 5 al 15 d’octubre a Agost, i acabant el seu periple a Benimantell del 18 al 28 d’octubre.

Pin It on Pinterest