Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, ha rebut aquest matí en visita institucional al Delegat del Consell a Alacant, Juan de Dios Navarro, per a posteriorment mantenir una reunió de treball, durant la qual s’han abordat temes d’interès comú per a ambdues institucions. 
En el transcurs de la trobada, l’Alcalde d’Altea li ha traslladat al Delegat del Consell el seu interès per l’estat dels dos últims projectes del Pla Confiança pendents de finalitzar a Altea, del total de 16 projectes que la Generalitat Valenciana ha portat a terme en la nostra localitat a través d’aquest Pla. Es tracta del Corredor Verd i de la Guarderia Municipal. 
En el cas del Corredor Verd, Miguel Ortiz ha anunciat després de la reunió amb Juan de Dios Navarro, que les obres es donaran per finalitzades el pròxim 27 de juliol, mentre que la Guarderia Municipal està previst que estigui acabada a la fi del pròxim mes de setembre. Per això, Ortiz ha agraït al Delegat del Consell “l’interès que ha mostrat en tot moment per aquests dos projecte, i l’impuls que li ha donat, després de les diverses reunions que hem vingut mantenint en els últims mesos”. 
En la reunió, tal com ha explicat Ortiz, també s’ha abordat el conveni de col·laboració entre la Conselleria de Cultura i l’Ajuntament d’Altea per a la promoció del Castell’de l Olla, que tindrà lloc a Altea el pròxim 11 d’agost, i pel qual l’Agència Valenciana de Turisme va a invertir 21.000 euros per a la promoció del Castell. De fet, el conveni ho signaran demà la Consellera de Cultura, Lola Jonson i l’Alcalde d’Altea, després de la reunió del Ple del Consell, que demà se celebra a Altea. 
Ortiz ha recordat que a la subvenció de la Generalitat per al castell, se sumen els 10.000 euros que aporta el Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant, i els 20.000 euros que aporta l’Ajuntament d’Altea. Segons ha explicat, “gràcies a l’esforç de les tres institucions, juntament amb la col·laboració de nombroses empreses i associacions alteanes, Altea va a poder oferir una vegada més es Castell als més de 50.000 visitants que gaudeixen dels focs artificials de la nit de Sant Llorenç i que és una de les cites més importants de l’estiu a la Comunitat Valenciana”. 
Així mateix, Ortiz també ha agraït el recolçament del Consell en la tramitació del Nucli antic d’Altea com Conjunt Històric Artístic i ha afegit que es tracta “d’una iniciativa fonamental per a protegir una dels principals senyals d’identitat que defineix al poble d’Altea”. 
Per la seva banda, Juan de Déu Navarro ha posat de manifest “el caràcter reivindicatiu de l’Alcalde d’Altea en tots aquells projectes fonamentals per al benestar dels alteans, pel que ha anunciat que es reuniran en futures ocasions “per a estudiar junts nous projectes per a Altea, perquè sempre tindrà la Generalitat al seu costat”. En aquest mateix sentit, el Delegat del Consell ha posat l’accent en el fet històric que suposa per a Altea acollir demà la celebració del Ple del Consell “ja que es tracta d’un dels actes més importants de treball del Govern Valencià”.

Pin It on Pinterest