Select Page

La Casa de Cultura ha celebrat la inauguració de l’exposició de treballs realitzats pels alumnes del ‘Curs de maquetes de construcció i topogràfiques’.Durant el transcurs de l’acte, es va fer lliurament del diploma acreditatiu d’assistència als 14 alumnes participants en el curs.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Serafí Cortès, professor del curs, i protegida per la Regidoria de Cultura. Cortés destacava l’alta qualitat de les maquetes realitzades, així com l’originalitat en la utilització dels materials, indicant que la majoria d’ells eren reciclats. A més Cortés va agrair les diferents col·laboracions rebudes, com la de l’Associació Cívica Amics del Riurau i la de més de 40 comerços i empreses, en la seua gran majoria alteans.

A l’acte d’inauguració va assistir l’edil de Cultura, Marga Riguera, qui felicitava als participants per les maquetes resultants i els animava a participar en pròximes edicions d’aquest curs de maquetes. Riguera concloïa la seua intervenció agraint la implicació de la societat alteana en aquest tipus d’iniciatives culturals i educatives i convidant als alteans a gaudir d’aquesta mostra que romandrà oberta al públic fins al pròxim 29 de juny.

Pin It on Pinterest