Select Page

Yolanda Gallardo explica que Valladolid acull aquesta fira del 24 al 27 de novembre

Altea estarà present en la fira de turisme d’interior Intur que se celebra a Valladolid del 24 al 27 de novembre. Des de la regidoria, Yolanda Gallardo, ha explicat que el nostre municipi participa dins del mostrador del Patronat de Turisme Costa Blanca “on es podran trobar múltiples fullets d’informació municipal, guies de serveis i senderisme i material de marxandatge com marcapáginas, bolígrafs, llibretes, gorres, etc”. Gallardo justifica la presència d’Altea en aquesta fira “ja que està considerada com la primera fira espanyola de turisme d’interior i a més són molts els visitants que fins a Altea arriben des de la comunitat de Castella-Lleó”.

Intur celebra enguany el seu quinze aniversari i abasta les destinacions turístiques que ofereixen naturalesa, cultura, salut com a eixos principals del turisme d’interior. Així mateix, la regidora ha recordat que “la gastronomia i l’esport són dos de les ofertes característiques d’Altea i que són igualment serveis que destaquen en importància en fires com a la qual anem a acudir”

Pin It on Pinterest