Select Page

Eloy Hidalgo va eliminar del Pressupost per al 2011 els 80.000€ previstos per a l’estudi d’aparcaments i tràfic després de no avançar gens en dos anys.

A pesar dels continus intents del Partit Socialista a Altea de seguir utilitzant una vegada després d’una altra el Projecte de Rehabilitació de la Façana Marítima d’Altea de forma electoralista, la realitat de la seua gestió segueix posant de manifest l’absolut desinterès que l’equip de govern presidit per Andrés Ripoll en la passada legislatura va prestar a la remodelació del Front Litoral.

La passada setmana el Ministeri de Medi ambient lamentava, a través d’un comunicat de premsa, que “l’Ajuntament no haja avançat en els compromisos que va assumir, per a, amb caràcter previ o simultani, executar les obres de l’aparcament subterrani sota el nou passeig marítim inclòs en l’obra en licitació”.

Des del Partit Popular no podem estar més d’acord amb el Ministeri, ja que l’abandó del projecte del Front Litoral pel govern socialista a Altea és més que evident.

De fet, després d’haver consignat la quantitat de 80.000€ en el pressupost municipal per a l’any 2009 amb l’objectiu de realitzar un estudi de les possibles solucions als problemes de l’aparcament i tràfic rodat que l’execució del projecte podia suposar, dos anys després i sense haver realitzat estudi ni gestió alguna, aqueixa quantitat desapareix de l’esborrany de pressupost per a l’any 2011 presentat per Eloy Hidalgo.

Desgraciadament, el Partit Socialista a Altea segueix obstinat a dir una cosa i fer just la contrària. Mentre alts càrrecs socialistes segueixen visitant Altea prometent l’imminent començament de les obres, el Ministeri segueix sense designar la nova data per a l’obertura de les ofertes econòmiques per a l’adjudicació de les obres i es demostra, negre sobre blanc, que l’equip de govern socialista no només no va realitzar gestió alguna per a avançar en l’execució de l’obra, sinó que a més va eliminar la quantitat compromesa per l’Ajuntament per a cercar les solucions acordades amb el Ministeri.

Ara, l’equip de govern actual torna a recuperar la consignació d’aqueixa quantitat en els pressupostos presentats per al pròxim any 2012, contemplant aqueixos 80.000€, amb l’interès de poder agilitar la tramitació del projecte perquè aquest siga una realitat com més prompte millor.

Pin It on Pinterest