Select Page

L’exposició s’inaugurarà amb una ruta el diumenge

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, dirigida pel regidor José Luis León Gascón, ha organitzat, dins de la programació del 8 de març, l’exposició d’art “Això no és paga en diners: la dona i l’economia tradicional”. Està a càrrec de l’artista i historiador Juan Vicente Martí Devesa i té com a objectiu reivindicar el paper de la dona en la societat i economia tradicional.

L’exposició s’inaugurarà amb una ruta prèvia que començarà aquest diumenge 12 de març a les 10.30 hores en la Plaça del Portal Vell i comprendrà una lectura inicial d’un manifest. El recorregut cultural serà des de la Plaça de Carmelina passant pel Carrer Remei i Carrer la Sèquia fins al Centre Social on finalment s’inaugurarà la mostra.

L’obertura de portes per a poder visitar l’exposició serà a les 12.15 hores d’aqueix mateix matí una vegada conclosa la ruta. Per a finalitzar, s’oferirà un vi d’honor a totes i tots els assistents a l’esdeveniment.

Pin It on Pinterest