Select Page

 En el cas d’Agost coincidix amb la X Fira Artesanal i de Gastronomia i en el de Benimantell amb les seues festes patronals. El regidor de Cultura alteano, Jesús Ballester, ha explicat que han sigut els propis municipis els que han sol·licitat que Balconades siga exposada en estos dies festius per a ambdós localitats “sent una oportunitat excel·lent per a mostrar en estos pobles la bellesa de Balconades i compartir-la junt amb Alfàs que ja fa uns anys es va sumar a esta iniciativa”.
Per a la presentació de la proposta es trobaven junt amb el regidor, l’alcalde d’Agost, Juanjo Castelló, el 1er. Tinent Alcalde de Benimantell, José Manuel Andreu i la 1er. Tinent Alcalde d’Alfàs, Genoveva Tent. Ambdós mostres s’inauguraran este dissabte 8 d’octubre amb més de 100 obres de Balconades en què a més s’han incorporat algunes obres d’anys anteriors guanyadores i que formen part del Fons Pictòric Municipal. El representant de Benimantell ha qualificat Balconades afirmant  “es tracta d’una de les millors exposicions a l’aire lliure que coneixem i que dinamitza l’entorn urbà allí on s’ubica” mentres que l’alcalde d’Agost ha comentat que el seu objectiu és “sumar la Ruta de Cantereria que s’inclou dentrode la Fira d’Artesania i Gastronomia, amb el fet de mostrar art en el carrer que permet a més ser un  al·licient més per a estos artistes”.

Pin It on Pinterest