Select Page

Segons va explicar Miguel Ortiz, la Comissió de Clavaris la componen els Clavaris i Clavaris d’Honor de les festes dels barris i partides rurals del nostre municipi, d’enguany 2011, als que l’Alcalde els ha agraït el seu treball i implicació “per la seua devoció al Santíssim Crist del Sagrario”. 


Concretament, formen part de la Comissió els següents Clavaris i Clavaris d’Honor: Javier Roy i Mavi Pérez, del Crist de la Salut d’Altea la Vella; Carlos Mora-les i Rosa Sastre, de Santa Anna; Josep Crespo, Ana Ronda, Jordi Lloret i Amparo Hernández, de Santa Bárbara; Luci Ferrer i Ana Zaragozí, de Sant Tomàs; Manel Orta, Ventura Lloret, Batiste Lloret i Beatriz Orozco, de Sant Lluís; Vicent Serrat i Antonia Guarinós, de Sant Roc; Lluís Soler, Sara Berenguer, Vicente Espasa i Ángela Bou, de Sant Joan; Joan Baptista Laviós, Mila Fornier, Felipe Orozco i Clara Pérez, de Sant Pere; Miquel Ferrer i Trini Martínez, de Sant Isidre; i Joan Negre i María Devesa, de Sant Jaume.


La mesura s’ha pres de manera excepcional per a enguany, al no existir Comissió de Festes. D’esta manera, tal com ha explicat Miguel Ortiz, l’Ajuntament, amb l’edil de Festes al cap, s’encarregarà de l’organització de les Festes, mentres que la Comissió de Clavaris exercirà la representació del poble d’Altea i acompanyarà el Crist en tots els actes de les pròximes Festes Patronals. Miguel Ortiz ha fet especial insistència en què les Festes d’enguany “estaran marcades per l’austeritat ja que el pressupost s’ha reduït en un 75%, respecte a la mitjana dels pressupostos dels últims cinc anys i, enguany, hem organitzat les Festes amb un 25% del que s’invertia”. Per a Ortiz, “la grandiositat d’altres edicions es va a veure compensada pel protagonisme de l’element humà i estic convençut que no hi ha millor forma que esta Comissió de Clavaris per a acompanyar el Crist”. “Per això també demane al poble d’Altea que es bolque en tots els actes i participe en el carrer perquè les Festes Patronals no es mesuren pel Pressupost, sinó per aconseguir arribar a la gent”, va assenyalar Ortiz, el qual va afegir que “les Festes són un lloc de trobada i convivència, i en estos moments de crisi és important que ens unim i traguem eixa alegria i eixe sentiment de poble que sempre ens ha caracteritzat i que fa que tinguem una identitat única”. 

Pin It on Pinterest