Select Page

La directora general de Comerç, Consum i Artesania, Silvia Ordiñaga,  visitava ahir els estands de la Mostra d’Artesania d’Altea junt amb el regidor de Cultura, Jesús Ballester i el responsable de Joventut i Esports, Sebastián Gómez. En el seu recorregut, va saludar la presidenta de la Unió d’Artesans d’Altea, Unart, Martha Williams, coneixent no sols les creacions d’esta artesana sinó també el fullet de promoció d’esta 28 edició de la Mostra i totes les activitats paral·leles programades. Ordiñaga va considerar l’elevada qualitat dels productes artesans de la Mostra “basada en matèries primeres, matèries nobles, moltes d’elles de la Comunitat Valenciana. Veiem com hi ha uns artesans que són artistes i han convertit estes matèries en productes que tots podem utilitzar com a complement al nostre vestuari, la joieria, o la marroquineria, també hi ha decoració i divertimento amb una bona mostra de titelles”.
En eixe sentit, la directora general va especificar que “si bé és una mostra xicoteta pel nom d’artesans, expositors, en canvi presenta una altíssima qualitat. Com Mostra està en el top de les altres mostres d’artesania, per eixa qualitat, eixa selecció dels artesans”. Per a Ordiñaga “qualsevol visitant, turista, la qual cosa descobrix en esta Mostra són productes d’artesania de marca de matèries nobles, productes únics. El que compra ací sap que tindrà una peça única i exclusiva”.
Des de l’Ajuntament, Jesús Ballester, remarcava el respatler que suposa “tindre ací la directora general de Comerç i Artesania perquè amb la seua presència es reafirma el suport que estem tenint des de les institucions de Conselleria en un producte únic com és la Mostra d’Artesania. Després de 28 anys continua creixent i mostrant totes estes creacions de qualitat que a més embellixen la Plaça de l’Església i el nucli antic d’Altea”. Ballester desitjava la visita “tots els anys d’un representant ja siga de la Conselleria o de la Direcció General perquè  ens recolzen i estiguen amb nosaltres ja que és molt important que ens abonen en cada un dels nostres projectes”.

Pin It on Pinterest