Select Page

Esta és la quarta edició de Volcam duta a terme pel grup ecologista Natural-ment. Respecte d’això, Jaime Sellés com a regidor de Medi Ambient, agraïa la labor del grup a posar en valor tot el patrimoni ecològic i mig ambiental de la finca “que és un lloc que és viu i que és necessari com a pulmó d’Altea, un pilar bàsic mig ambiental per a tots nosaltres”. El coordinador, Adrián Cortell, concreta quin és l’objectiu del Jardí Botànic “volem oferir en un mateix espai una mostra de les plantes típiques mediterrànies de manera que una persona reconega en un mateix lloc el torb, el timó, el romer tot amb plaques divulgatives i senyalitzat així com accés per a discapacitats”.
 Les persones interessades a participar en este projecte poden acudir al telèfon 600777065 o en el correu electrònic quieroserverde@hotmail.com. Tota l’estada, conferències i activitats del projecte són gratuïtes “i no cal ser estudiant de biologia o expert, tan sols amb què a un li agrade el medi ambient i siga major de 18 anys, pot participar tot el projecte o en els seus estones lliures durant eixos dies”, indica Cortell. El nombre de places està limitat a 15 participants.
.

Pin It on Pinterest