Select Page

Ballester ha destacat el suport de la regidoria a “esta forma diferent de promocionar l’art a Altea l’objectiu del qual és fomentar les arts plàstiques en totes les seues vessants, fotografia, gravat i pintura entre altres”. Així mateix, el regidor ha assenyalat qui són els que poden participar “artistes plàstics jóvens que no disposen de l’espai per a donar a conéixer la seua obra com a artistes ja consolidats que volen disposar d’un entorn privilegiat com és el Portal Vell d’Altea”.
Les inscripcions s’han de presentar en la Casa de Cultura en carrer Pont de Moncau, 14, 03590, Altea, Alacant així com per a conéixer detalls de les bases es pot acudir a www.firadelxicotetformat.com
El tipus d’obra és de xicotet format de 35×45 cm. Si bé opcionalment cada artista podrà exposar dos obres sense límit de grandària. La tècnica i la temàtica són lliures i la regidoria de Cultura designarà una comissió que seleccionarà els artistes plàstics atenent a criteris bàsics de qualitat artística, originalitat i estil, serà un grup reduït inferior a 10 que es repartiran en les 8 casetes que s’instal·laran en el Portal Vell.
La fira s’inaugurarà el 29 de juliol i es desenvoluparà fins al 4 de setembre en el Portal Vell amb un horari d’obertura de 20:00 h a 01:00 h.

Pin It on Pinterest