Select Page

 Segons paraules del regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, “es tracta d’un homenatge al teatre i a totes les persones que van lluitar per ell durant la dictadura franquista”. La història narra com la companyia teatral dirigida per Solc del Val (Cayetana Guillén) prepara l’estrena de l’obra “El diable bajo la cama”, text escrit suposadament per Cristina Barea (Verónika Moral) que oculta en realitat al verdader autor Salvador Bellido (Antonio Valero) La companyia i els seus membres hauran de jugar una dura partida contra el règim franquista.
Zaragoza remarca “és una història del teatre dins del teatre, una història d’amor paral·lela a més d’una interessant reflexió sobre el paper de la dona en aquells anys”.Més informació en www.palaualtea.com , venda d’entrades en www.servicam.es

Pin It on Pinterest