Select Page

L’Àrea de Joventut i Esports ha convocat la quarta edició del campament d’estiu en anglés finca Santa Bárbara. El regidor Eloy Hidalgo ho presentava junt amb el coordinador, Adrián Cortell, anunciant que en esta ocasió les dates durant les quals s’exerciran les activitats seran del 13 al 23 de juliol i amb un límit de participants de 50 jóvens. “Està dirigit a xiquets d’entre 8 i 14 anys si bé es poden fer excepcions segons els casos però s’ha de tindre en compte que tot el programa d’activitats està pensat per a jóvens que estan en eixe àmbit d’edat” ha explicat el regidor. La possibilitat d’incorporar-se al campament s’establix per rigorós orde d’inscripció “per a la qual cosa, segons Hidalgo, s’ha d’omplir la instància que ve amb els fullets de promoció o que es pot adquirir en les oficines de l’Àrea de Joventut i Esports de dilluns a divendres de 9 a 14h i que es troben ubicades en el Palau d’Esportes en carrer Garganes Basseta s/n amb telèfon 96-5851334”. La informació estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament www.altea.es.
El coordinador del campament ha detallat quines són les activitats programades “al matí ho destinem a l’aprenentatge de l’idioma anglés per mitjà de jocs i amb l’objectiu que perden la por a parlar un altre idioma. A la vesprada, els xiquets disfrutaran de múltiples jocs de diferent índole que pretenen fomentar una escala de valors de manera que aprenguen i aprofundisquen en l’amistat, la camaraderia, la cooperació, etc.”. A més de tot açò, moltes de les activitats busquen la recuperació de jocs tradicionals típics de la zona.  Enguany s’ha proposat un nou lema que serà el que afecte tot el programa de jocs i activitats i que és el d’Asterix i Obelix. Els set monitors que formen part de l’equip humà del campament oferiran a més als xiquets moments ja per alguns coneguts com el “dia porc” o “la nit del terror”.

Pin It on Pinterest