Select Page

Esther López, número 2 d’Esquerra Unida País Valencià per la província d’Alacant a les Corts Valencianes, visitarà dissabte que ve, dia 14 de maig, la Marina Baixa i la Marina Alta per a abonar les llistes d’EUPV que es presenten a les alcaldies d’ambdós comarques. Esther López visitarà al matí l’Alfàs del Pi, i a mig dia estarà a Altea, en la taula informativa que el col·lectiu local té previst muntar en la plaça de l’Ajuntament a partir de les 10.00 del matí. La taula del col·lectiu Esquerra Unida d’Altea estarà presidida per una pancarta on reivindicarà l’alliberament de l’Autopista com a única variant possible, i on denunciarà la destrucció del territori i l’especulació immobiliària. La visita d’Esther López a la Marina Baixa finalitzarà amb una menjar amb els candidats i simpatitzants de les dos Comarques. A la vesprada, la número 2 per la província a la Generalitat recorrerà les localitats de Calp i Dénia.

Pin It on Pinterest