Select Page

El candidat a l’alcaldia d’Altea pel PSPV-PSOE, Andrés Ripoll, estarà de 19 a 21 hores en la nova seu electoral del partit ubicada en l’avinguda Jaume I. Així, el candidat estarà “a peu de carrer” de dilluns a divendres per a atendre a la ciutadania, arreplegar els seus suggeriments i explicar el seu nou programa electoral on s’inclouen un total de 250 mesures per a millorar encara més el municipi.
Amb esta iniciativa, el primer edil vol mantindre la seua proximitat amb la població. “És un compromís que vaig adquirir en la inauguració de la seu perquè vull estar prop de tots els alteans i alteanes com fins ara”, ha apuntat Ripoll.
A més, ha recordat que en la llista electoral socialista “tenim clar que si estem en l’Ajuntament és per a estar al servici del ciutadà i no per a servir-nos nosaltres” i ha insistit en el fet que la població “sap que pot comptar amb nosaltres per al que necessite”.
Així mateix, Ripoll ha aprofitat per a demanar el vot als ciutadans ja que “el PSOE és la possibilitat real de govern a Altea i tenim molts projectes de futur per al municipi”. També ha insistit en el fet que amb el suport de la ciutadania “continuarem tenint l’Altea que tots volem”.
Finalment, el primer edil ha qualificat a la llista electoral com “persones honrades, honestes i amb una gestió transparent” l’únic objectiu de la qual és “treballar al servici de tots els alteanos i alteanas”.
En el cas que coincidisca l’horari previst d’atenció al públic amb algun acte electoral, s’informarà en la seu del moment en què tornarà el candidat per a atendre les persones que així ho demanden.

Pin It on Pinterest