Select Page

L’alcalde participa en les festes de Sant Vicent junt amb els representants de La Nucia i l’Alfàs del Pi


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, va acudir ahir a la presentació del llibre “Genealogia de les famílies del Captivador” que va tindre lloc al Centre Educatiu i Mediambiental de La Nucia junt amb l’ermita de Sant Vicent. Junt amb Ripoll, van estar els alcaldes dels altres dos municipis implicats, Bernabé Cano de La Nucia i Vicente Arques de l’Alfàs del Pi. La presentació va estar abrigada per la comissió II Centenari de l’ermita de Sant Vicent així com les dames de les festes d’agost de La Nucia les que junt amb la resta d’autoritats i presents, amb posterioritat van realitzar la tradicional romeria.
Andrés Ripoll va felicitar la iniciativa del llibre indicant la vivència de “moments històrics com este amb esta publicació i agraït a la comissió II Centenari de l’ermita de Sant Vicent i sobretot a José Soler per haver-ho realitzat i pel seu esforç sabent com resulta de costós elaborar un text com el que presentem”. Així, Ripoll va explicar que un exemplar estarà a la disposició de tot el que ho desitge fullejar a la Biblioteca Municipal.
Tant l’alcalde de La Nucia com el d’Alfàs van tindre paraules d’agraïment ja que són moltes la famílies dels tres municipis que “han crescut ací, han anat ací al col·legi i han viscut sempre ací i amb el llibre es fa referència a totes eixes famílies i als seus orígens” va comentar Cano.

Pin It on Pinterest