Select Page

El Conservatori d’Altea s’alçava, dissabte passat, amb la victòria en l’apartat d’Ensenyances Professionals de la 5a Trobada de Jóvens Pianistes, que tenia lloc al Centre Cultural d’Altea la Vella. Els millors participants en la secció d’Ensenyances Elementals van ser els xiquets i xiquetes procedents del Conservatori de Xabia. A la trobada va assistir nombrós públic procedent dels tres conservatoris participants; els dos ja citats i el de Dénia. A més, entre els assistents als recitals oferits pels 90 participants es trobava el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, qui ha valorat de forma molt positiva l’activitat i en concret la “oportunitat que els xiquets i jóvens tenen de mostrar en públic el que dia a dia aprenen amb els seus respectius professors”.
“És una experiència fabulosa que es desenvolupa en un bon ambient de convivència entre xiquets de diferents conservatoris i localitats, per la qual cosa volem potenciar este tipus d’iniciatives culturals i educatives”, ha matisat l’edil a posteriori.
A més, Zaragoza ha ressaltat la qualitat dels concerts que es van poder escoltar, sobretot els pertanyents als alumnes que cursen ensenyança professionals.
Finalment, Miquel Zaragoza ha agraït als conservatoris i el seu personal docent la seua implicació en la iniciativa.
Des del Centre alteà, Juan Tomás Laviós, el seu director, ha mostrat satisfacció pel desenvolupament de la Trobada i hi ha traslladat la gratitud dels participants i organitzadors que al final de la Jornada mostraven per la bon recepció que va tindre esta 5a Trobada de Jóvens Pianistes.

Pin It on Pinterest