Select Page

 
Inauguració dijous 17 de març a les 20 h


Un dels més coneguts creadors dins de l’àmbit de la poesia experimental a la Comunitat Valenciana i a l’Estat Espanyol, Josep Sou, inaugura hui una exposició a la sala de Palau Altea. A partir de les 20h tots podran observar esta mostra de 40 obres, principalment quadres i tres instal•lacions que romandran fins al 17 d’abril. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza ha volgut recordar la intensa labor creativa de Sou “però també el seu interés docent amb els alumnes de Belles Arts que els acompanya en les seues exposicions i els motiva a participar en concursos perquè les seues obres isquen de la facultat”. Josep Sou ha explicat eixe interés seu per la poesia experimental “com una manera que la literatura siga vista, mirada, contemplada: una transferència des del món literari cap al món de la imatge”. “L’exposició s’emmarca en este àmbit de la poesia experimental –comenta Sou- amb suport cibernètic que fa possible que podem contemplar així les imatges les quals pertanyen a diversos moments creatius si bé hi ha un gran volum d’obres que han sigut creades a propòsit per a esta exposició”. El degà de la facultat de Belles Arts, José Vicente Martín, on Josep Sou és professor, ha remarcat la importància que la figura de Sou té dins del món de la poesia experimental espanyola “en qualsevol antologia, ell apareix junt amb Bartolomé Ferrando que són els dos noms clau en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i en el nacional d’esta tendència artística”.
Redacció

Pin It on Pinterest