Select Page

El cicle historicomusical “Badia Imaginada” finalitzava este diumenge amb la ruta per tot el Raval Mariner alteà i amb la participació d’unes 60 persones. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, va estar acompanyat d’altres membres de la corporació municipal com la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, membres del PP, Rita Orozco, i del Bloc, Baltasar Ripoll i Pepa Narbó. La ruta va ser guiada i documentada per l’historiador, Juanvi Martín, el qual va explicar com de les muralles del poble antic es va crear una nova porta que va orientar la construcció de tot el Raval Mariner en direcció al mar. Així mateix, va comentar com les correnties d’aigua van ser les que van guiar la construcció dels carrers “ja que eren les vies per on l’aigua des de la part alta es canalitzava cap al mar”.
Zaragoza ha remarcat l’èxit d’estes jornades per l’assistència de públic en totes les convocatòries iniciant-se el dimecres 9 de març amb la presentació de les mateixes i el dijous van continuar amb el concert de la Camerata Numen al convent de l’Olla. Per la seua banda, el grup Assambra va ser l’encarregat de tancar este cicle el mateix diumenge 13 de març a la Casa de Cultura al finalitzar la ruta.

Pin It on Pinterest