Select Page

Els veïns insten a tots els alteans a acudir a la manifestació prevista per a les 12h a la cala del Soio


La corporació municipal ha mostrat el seu suport unànime a la concentració convocada pels veïns de l’Olla en rebuig de les obres del Portet i prevista per a este diumenge a les 12h. L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha manifestat sumar-se a la voluntat dels veïns igual que ho estan la resta de grups municipals. “Des del principi que estem tots units en contra d’estes obres que pretenen canviar la bocana d’entrada del Portet i que afectarien greument la cala del Soio, un enclavament natural de gran bellesa i d’excepcionals roques volcàniques” comenta Ripoll recordant “el vot unànime de No Adscrita, Cipal, Bloc, PP i PSOE en el ple de dijous passat 3 de febrer en contra d’estes actuacions a la costa de l’Olla i el decret que es va firmar per a paralitzar les obres que ja estaven eixe dia iniciant-se i que d’esta manera no es produïsquen danys irreparables”. Els veïns de l’Olla han enviat un comunicat en el que insten a tots els alteans que acudisquen este diumenge 13 de febrer a la cala del Soio a les 12h.
En estos moments, l’Ajuntament està tramitant un expedient per a declarar la zona de paratge natural municipal ha anunciat Ripoll “creiem que és una àrea important que protegir i vull assenyalar que acabem d’eixir d’un ple on tots els grups polítics han estat d’acord a prendre estes mesures i que esta zona siga un paratge natural-municipal”.

Pin It on Pinterest