Select Page

L’Acadèmia Nàutica Pailabot, ubicada en el Club Nàutic Campomanes, oferix cursos de patró d’Embarcació de Recreació, PER; patró de Navegació Bàsica, PNB i patró de Iot. Formació que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la regidoria de Joventut i Esports, regida per Eloy Hidalgo. El període de matrícula es troba obert i està previst que les classes donen inici a mitjan mes de febrer, atés que l’examen tindrà lloc en el mes d’abril.
Segons ha explicat Hidalgo, “gràcies a la col·laboració municipal en els cursos, els assistents als mateixos que estiguen empadronats a Altea, disfrutaran d’un descompte del 20% en el preu del curs”. “L’objectiu de la col·laboració és acostar als alteans, amb una rebaixa en el preu, estos títols necessaris per a la navegació”, ha afegit l’edil d’àrea. Eloy Hidalgo ha ressaltat la importància d’oferir este tipus d’iniciatives en un municipi de la costa en què molts ciutadans dediquen el seu temps d’oci al mar.
Són cursos homologats per la Marina Mercant i el preu dels mateixos ascendix a 250€ per al PNB; 450€ per al PER i 550€ per al patró de Iot; preu que inclou la part teòrica, en la que la pròpia acadèmia facilita el material d’estudi.
Per a més informació o per a realitzar la matrícula, els interessats han de telefonar a : 966 88 88 13 o al 607 233 561.

Pin It on Pinterest