Select Page

Dimarts passat s’inaugurava simultàniament a les dos biblioteques municipals d’Altea l’exposició “Miguel Hernández, poeta del vers a la imatge i la pintura dels versos”. Una col·lecció de llenços creats pels alumnes de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández en homenatge al Centenari del naixement del poeta.
A la cita van assistir el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el director del Secretariat d’Extensió Universitària de la UMH, Josep Pérez i Tomàs, el qual comentava: “s’ha pretés unir el llenguatge poètic amb el pictòric des de totes les seues expressions, arribant a confluir de forma perfecta. Amb la pintura hem creat mons interiors a partir de la mirada, del rostre, o de la figura del poeta”.
Per la seua banda, Miquel Zaragoza, destacava una vegada més la importància d’estes col·laboracions entre l’Ajuntament i la Universitat, alhora que ressaltava “com este tipus d’exposicions, de manifestacions col·lectives provoquen un entusiasme i una plataforma perfecta perquè els alumnes estudiants de Belles Arts arriben al públic de forma tan directa”.
Saragossa va subratllar l’encert que ha suposat en els últims quasi quatre anys oferir exposicions en les biblioteques, “ja que la iniciativa permet que el gran nombre d’usuaris de totes les edats que tenen les biblioteques públiques d’Altea tinguen un altre al·licient unit als servicis bibliotecaris pròpiament dites”.

Pin It on Pinterest