Select Page

Del 4 a l’11 d’este mes de novembre, el Centre d’Especial Atenció a Majors albergarà l’exposició solidària “Tots pels Drets Humans”, organitzada per la Diputació Provincial d’Alacant i Amnistia internacional en col·laboració amb el departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea. La inauguració d’esta nova cita del Programa Circuit Solidari tindrà lloc el dia 4 a les 20:00h amb una conferència a càrrec d’un representant de la citada ONG.


L’objectiu del Circuit Solidari és fomentar la solidaritat entre els pobles i afavorir una presa de consciència crítica i compromesa de ciutadans, institucions i organitzadors, davant de la necessitat buscar noves fórmules que impliquen una millor redistribució dels recursos a nivell mundial, el respecte als drets humans i la riquesa de la multiculturalitat, entre altres, per a aconseguir un món més just, equitatiu i solidari.


L’exposició mostra els drets humans arreplegats en trenta cartells realitzats de forma altruista per a Amnistia Internacional per 30 dissenyadors espanyols de primera línia.


Des de l’àrea de Benestar Social, l’edil Gemma Córcoles ha invitat a la ciutadania a “assistir a l’acte inaugural ja que vindrà un representant d’Amnistia Internacional i un altre de Diputació i s’impartirà una xarrada en defensa i promoció dels drets humans”. La inauguració tindrà lloc el dia 4 a les 20h en el CEAM.

Pin It on Pinterest