Select Page

Les persones interessades tenen de termini fins al 5 de novembre per a presentar les sol·licituds


La regidoria de Benestar Social ha posat en marxa el programa “No estigues sol en Nadal”. Gemma Córcoles, regidora de l’Àrea, ha indicat que es tracta d’un programa patrocinat per la Conselleria “en el qual persones majors de 60-65 anys poden optar a unes places durant el mes de desembre del 23 al 27 per a passar una estada nadalenca amb una altra gent”. El programa segons Córcoles “va dirigit a persones que estan soles o que passaran soles este Nadal sense cap familiar”. En eixe sentit, la regidora ha explicat que “de les 10 persones que es van inscriure en el programa del Nadal passat, van ser 9 les que van poder disfrutar d’estes estades”
Les persones interessades tenen de termini fins al 5 de novembre acudint a les oficines del Centre Social en el carrer Sindic de Greuges núm. 5 o al telèfon: 96 688 27 02.


 

Pin It on Pinterest