Select Page

La Direcció General d’Educació accepta la petició formulada per l’equip de govern


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i la regidora d’Educació, Pepa Perles, han donat a conéixer l’acceptació per part de la Direcció General d’Educació d’incloure en les seues previsions la construcció d’un nou centre educatiu d’Infantil i Primària a la localitat. La regidora ha recordat la cessió al setembre del 2007 dels terrenys ubicats a l’avinguda Juan Alvado “acabats d’incorporar al govern en l’Ajuntament” i el llarg procés de contactes amb la Direcció General perquè fóra aprovat el projecte del nou col·legi. “Fa tan sols una setmana que se’ns ha confirmat que el nou director general ha aprovat incorporar en les previsions de la Conselleria d’Educació la construcció del nou centre educatiu”. A este respecte, el comunicat de la Direcció General estima la sol·licitud de l’Ajuntament després de l’estudi de tots els informes remesos i establix un nou centre per a Altea d’Infantil i Primària “número 4 amb sis unitats d’Infantil i 12 unitats d’educació Primària” constata Perlés. “Si bé això no comporta la seua immediata construcció” han informat tant la regidora com l’alcalde, consideren ambdós important l’avanç aconseguit “quan han sigut molts els problemes amb què ens hem trobat al produir-se un canvi de director general i davant de la situació que el nou representant de la Conselleria no tenia cap paper relatiu al projecte pel que vam haver de refer tota la informació i enviar-la en molt poc de temps” puntualitza Perlés.
Ripoll ha volgut mostrar la importància d’esta notícia “sobretot al veure que a Altea comencem a tindre barracons als centres quan la nostra prioritat com a govern és que l’educació siga de qualitat i que compte amb les infraestructures necessàries per a impartir-la adequadament”. En eixe sentit, la regidora ha explicat les circumstàncies en què es troba el col·legi El Blanquinal “on la biblioteca, la sala de música, s’han hagut de convertir en aules davant del nombre d’alumnes matriculats i la falta d’un nou centre”. Els càlculs de l’alcalde una vegada que s’haja adjudicat la construcció del centre “és d’un any i mig per a finalitzar les obres si bé no sabem quan es van a adjudicar perquè és competència de la Conselleria”.

Pin It on Pinterest