Select Page

Les obres romandran exposades fins al 17 d’octubre


Divendres passat es va inaugurar la mostra de Balconades a l’Alfàs del Pi, per part de l’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques, la regidora de Cultura de la localitat veïna, Maite García i els regidors alteans de Cultura i Participació Ciutadana, Miquel Zaragoza i Patricia Mora, respectivament.L’exposició, que ha estat al nucli antic d’Altea durant els mesos d’estiu, estarà exposada al nucli antic de l’Alfàs fins al pròxim 17 d’octubre. El primer edil del municipi de l’Alfàs, Vicente Arques ha indicat que “ja l’any passat va ser un encert portar les Balconades”, “és un context diferent del del nucli antic d’Altea, el de l’Alfàs està per potenciar i per crear més activitats que servisquen per a donar-ho a conéixer. Este tipus d’iniciatives servixen per a omplir-ho de vida i dotar-lo de contingut”.


Per la seua banda, Maite García s’ha congratulat de la participació de la gent tant en la inauguració com en la disposició dels veïns perquè es pengen les Balconades. “Enguany hem aconseguit que totes les Balconades que van estar exposades a Altea estiguen exposades a l’Alfàs del Pi”, ha matisat. També ha volgut agrair a l’ajuntament d’Altea la seua iniciativa d’exportar la mostra.
“El que es pretén és que les obres que es presenten en Balconades viatgen per la major quantitat de pobles possibles, ja així, l’any anterior va ser un èxit desplaçar part de l’exposició a l’Alfàs i enguany ho hem pogut organitzar conjuntament” ha ressaltat l’edil de Cultura d’Altea, Miquel Zaragoza.


 

Pin It on Pinterest