Select Page

Amb una destacada programació per a públic familiar com a punt de referència, el regidor de Cultura i responsable de Palau Altea ha donat a conéixer la que serà la programació del Centre d’Arts per als pròxims 4 mesos. Com ha explicat Miquel Zaragoza, també el teatre continua sent una aposta forta amb la comèdia “Piedras en los bolsillos”, la preestrena de “Desencajados” i el clàssic “Todos eran mis hijos” d’Arthur Miller, entre altres representacions. La música arriba de la mà de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb un concert de Sarsuela, l’espectacle “de Manolo a Escobar”, el Certamen Internacional de Bandes de Música o el concert de la Worl Orchestra, dirigida per l’alteà Josep Vicent. I per als amants de la màgia i el mentalisme, Anthony Blake presenta en el mes de novembre “Más cerca”.



“És una programació prou completa la que tindrà Palau Altea des d’octubre fins a gener de l’any que ve”, ha indicat el responsable municipal de Cultura. Zaragoza ha iniciat la presentació ressaltant la varietat d’espectacles destinats a públic familiar que hi ha previstos, com per exemple “Juan sense por”, un musical amb titelles que deixarà sense xanglot als assistents; “El truco d’Olej”, de la companyia de teatre negre Bosquimanos Koryak; el musical “graneres” i “Zoo” un excitant viatge al cor de la selva.


En el camp de les exposicions, l’edil ha anunciat la inauguració de la més pròxima en el temps, que tindrà lloc el 7 d’octubre. La mostra es titula “80 caballos” i el seu autor és Mariano Mancheño. La mostra romandrà exposada durant un mes.


Quant a la venda de localitats, estes estaran a disposició del públic a la planta baixa de l’Ajuntament; a les taquilles de Palau Altea, unes hores abans de cada espectacle i en Servicam. Respecte als preus Miquel Zaragoza ha recordat que el cost del gran abonament és de 120€ i inclou tots els espectacles dels cicles teatre, música i teatre familiar. Este es posarà a la venda el 30 de setembre i 1 d’octubre. Si el que es vol és assistir als espectacles d’un determinat cicle, hi ha la possibilitat d’adquirir les entrades per cicle. El preu del cicle Teatre és de 52€; el de Música té un cost de 63€ i el de Teatre Familiar costa 22€.


Nota: programació íntegra en el fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest