Select Page

La Casa de Cultura acollirà cursos d’espanyol per a estrangers impartits pel filòleg Vicente Baidal. Esta nova iniciativa se suma a què ja van realitzant-se a la Casa de Cultura “amb la intenció que les instal·lacions tinguen una presència constant i un ús permanent durant quasi tot l’any i per al que hem decidit des de la regidoria oferir cursos per a xiquets, adults i tot tipus de públic” ha comentat el regidor Miquel Zaragoza.
Els horaris seran matinals per a adequar-se al ritme diari dels estrangers que principalment són jubilats i s’organitzen en sis nivells. “És la primera vegada -Indica Baidal- que s’oferixen sis nivells de coneixement de l’espanyol en la comarca ja que pretenem adaptar-nos a totes les distintes necessitats dels interessats”. L’objectiu prioritari segons el professor “és l’adaptació de l’estranger i si aconseguim una aproximació a la integració del mateix, hem guanyat la batalla”.
Per a apuntar-se, cal dirigir-se a la Casa de Cultura en horari d’Oficina en el carrer Pont de Moncau núm. 14, 965 84 28 53

Pin It on Pinterest