Select Page


S’utilitzen els mateix processos amb Conselleria i amb El Govern Central


L’edil d’Hisenda, Eloy Hidalgo, ha replicat les declaracions del partit popular relacionades amb la gestió del pla E. Hidalgo ha declarat que “està clar que a partir d’ara veurem a un partit popular més demagògic i alarmista que pretendrà fer muntanyes de grans d’arena per qualsevol mínima circumstància administrativa”


Eloy Hidalgo ha realitzat balanç “el primer pla E va ser positiu en els més de 400.000€ que es van aconseguir en obra per damunt del que ens va donar el govern central. Sense tindre en compte el milió d’euros de les obres de va riure. Ara estem seguint el mateix camí, ara amb el segon pla E i com hem fet amb el PIP. Es va optar per una alternativa administrativa i ara hem de modificar-la, és un simple procés administratiu. Hem gestionat 48 projectes en tres anys sense la més mínima ajuda del partit popular que continuen mantenint una actitud de bomber piròman”


“No estem disposats a perdre ni un euro d’inversió a pesar de les pedres en el camí que ens pose els regidors populars” ha recordat l’edil d’Hisenda. “Ara adjudiquem beneficiant al poble d’Altea i no caiem en l’error del partit popular que adjudicava pensant més en ells mateixos que en el poble d’Altea”

Pin It on Pinterest