Select Page

Divendres passat tenia lloc als jardins del Centre Social la presentació dels cartells i programa d’actes de les festes patronals del Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians. L’acte que va ser presidit per la regidora de festes, Pepa Perles, va comptar amb la presència, per part de les festes del Santíssim Crist del Sagrari de Miguel Moragues, Clavari i Batiste Sant Roc, autor del cartell, i en representació de les festes de Moros i Cristians van estar Jordi Picó, president de l’Associació Sant Blai, i Laura Ferrer, autora de cartell. També van acudir l’alcaldessa accidental Verónica López i altres membres de la corporació municipal.


El cartell de Moros i Cristians que va ser descobert pel rei moro, Sergi Alvado, de la filà Beduins i el rei cristià, Jordi Borja, de la filà Templaris, està realitzat per l’estudiant de Belles Arts de la universitat Miguel Hernández Laura Ferrer, qui va recalcar que “he intentat fer un cartell pensant en els sentiments que tenia quan era festera i associant els colors taronges, rojos i negres als elements de les festes”. Jordi Picó va ressaltar que “a l’associació sempre li ha agradat espentar els artistes que són alteans o té vinculació amb Altea quan busca a artistes per a realitzar el cartell”


Respecte a les festes del Santíssim Crist del Sagrari, el Clavari Miquel Moragues va presentar el cartell creat per Batiste Sant Roc, “pel seu compromís i la seua vinculació a convertir Altea en un poble d’artistes, la comissió ha volgut encarregar-li el cartell d’enguany”. Van descobrir este cartell la reines de la festes, Ana Ortuño i Maria José Alcaraz.


Finalment la responsable municipal de Festes va voler “agrair a les dos associacions el seu treball per a la realització d’estes festes, i animar a tots els alteans, visitants i turistes a passar-se en estos dies per Altea, que serà la millor recompensa que es pot fer a estos organitzadors”


Diferents actes tindran lloc a Altea des del divendres 27 d’agost al divendres 1 d’octubre. El divendres 24 de setembre es donarà lectura al pregó.

Pin It on Pinterest