Select Page


L’Assemblea Local de Creu Roja a Altea desenvolupa en l’actualitat 20 projectes, compta amb el suport actiu de 45 voluntaris i de 526 socisMiguel Orozco Serrat ha sigut anomenat, des de dimecres passat 11 d’agost del 2010, president de l’Assemblea Local de Creu Roja Espanyola a Altea. Orozco, de 58 anys d’edat, i que col·labora amb Creu Roja des de l’any 1994, assumix la Presidència d’una Assemblea Local que en l’actualitat compta amb el suport de més de 45 persones voluntàries en actiu i 526 persones sòcies, i que desenvolupa, en l’actualitat, 20 projectes en favor dels col·lectius vulnerables a què dirigix la seua acció, i entre els que destaca, entre altres, el treball desenvolupat des de Salvament Marítim, Intervenció Social amb Persones Majors i/o Dependents, Persones Immigrants, Lluita contra la Pobresa i Pla d’Ocupació per a col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral.


 

Pin It on Pinterest