Select Page

Este matí, el regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda i el president de Natural-ment, Adrián Cortell, han donat a conéixer el nou projecte que es va a posar en marxa a la Finca Santa Bárbara en els pròxims dies i que no és un altre que la creació d’un jardí botànic; “un jardí que tot el món puga visitar i que al mateix temps servisca d’estudi de la flora i fauna del lloc”, ha explicat Ronda.


El projecte, la primera actuació del qual es durà a terme dels dies 26 al 29 d’este mes d’agost per un grup d’uns 15 voluntaris, està previst es desenvolupe en diverses fases, com ha comentat Cortell, coordinador del mateix. “L’execució del projecte es durà a terme per membres de l’associació i voluntaris, que romandran allotjats en la finca durant 4 dies, així com per accions puntuals com poden ser la plantació de llavors i reforestació. Els participants comptaran a més de amb els materials necessaris, amb formació acadèmica, per part de professorat universitari i amb tot el que és necessari en el que allotjament i manutenció es referix”, hi ha assenyalat Adrián Cortell, llicenciat en Biologia.


Cortell ha recordat que l’estudi de l’ecosistema de la Finca Santa Bárbara va donar inici fa 3 anys gràcies al finançament de la CAM a través del seu programa VOLCAM. “Una ajuda econòmica que la Caixa d’Estalvis del Mediterrani continua prestant, encara que en menor quantia que en anys anteriors a causa de la situació de crisi per la qual estem travessant. Per això hem demanat finançament municipal i des de l’Ajuntament se’ns han concedit 1.500€ per a tal fi, que sumats als 2.300€ concedits per la CAM, ens van a permetre posar en marxa el projecte”, ha puntualitzat Cortell.


Des de l’organització s’ha invitat a la població a participar telefonant al 600 777 065 o enviant un mail a quieroserverde@hotmail.com.


 

Pin It on Pinterest