Select Page

Les activitats per a xiquets i adolescents seran la continuació de les activitats del Dia Internacional de la Joventut


El regidor de Joventut i Esport, Eloy Hidalgo, ha presentat hui les novenes jornades Oci-Jove que tindran lloc el Dissabte 14 a partir de les 18h en la Platja de la Roda. En els jardins de Sant Pere es realitzarà les activitats de campionat de futbolí; tallers de caixes joier, granadura, làmpares i maquillatge; unflables per als més menuts, en la platja es realitzaran competicions en cadet i juvenil en futbol, handbol, i voleibol , així com infantil, cadet i juvenil en mini basket. “Qualsevol interessat a participar podrà inscriure’s en les competicions acudint en eixe moment a la platja” ha explicat Hidalgo
Amb la posta del sol, a les 21h en l’auditori Sant Pere, tindrà lloc l’entrega de trofeus per als finalistes i per a tots els equips que hagen participat, seguida d’actuació de l’escola infantil de Batuka, i la mateixa hora es donarà eixida a les pedalada de nocturna, organitzada pel Club Ciclista Altea, que durant dos hores recorrerà carrers del municipi i a partir de les 22h la projecció de la pel·lícula Avatar.
L’edil de joventut, ha destacat “l’esforç que s’ha realitzat enguany per generar activitats per als mes jóvens en este cap de setmana” Hidalgo també ha volgut recalcar que “enguany s’ha buscat que estiguera al costat del dia internacional de la joventut i de Jove’s Marina Baixa que el divendres 13 realitzaren la seua festa en la platja de la Roda i l’auditori Sant Pere ” de la mateixa manera, ha agraït a Caixaltea i Coca Cua la seua col·laboració.


 

Pin It on Pinterest