Select Page

El dijous 12 es llegirà el manifest i el divendres 13 es realitzarà una festa en la platja de la Roda
Els regidors de Joventut, Eloy Hidalgo d’Altea, Juan Carlos Casiano, de l’Alfàs; Cristina Escoda de Benidorm; Javier Rodado de Polop, Noelia Cerezuela de La Nucía i Rubén Toquero de Callosa en Sàrria, han presentat les activitats que tindran lloc el 12 i 13 d’agost per a la celebració del Dia Internacional de la Joventut, a través de “Jove´s Marina Baixa”, l’entitat que formen les regidories de Joventut de la comarca. Van excusar la seua presència per motius d’agenda les regidories de Finestrat, Sella, Relleu i La Vila Joiosa.
Eloy Hidalgo, edil alteanense que ostenta en este moment la presidència de Jove’s Marina Baixa, ha desglossat el programa d’activitats el dijous 12 es llegirà el manifest i el 13 es dugueren a terme les activitats lúdiques de 19:00 a 02:00. “Enguany hem volgut programar d’activitats en la platja de La Roda, comptat amb la presència d’associacions juvenils de la comarca” ha remarcat el regidor de Joventut. Voluntariat Ambiental de Benidorm, Luali Amics del poble sahrauí d’Altea, En Clau Verd de l’Alfàs, Escorta Polaris Escoltes de la La Vila Joisa realitzaren activitats, també es realitzara un Taller d’Aeròbic i es comptarà amb la participació d’un globus aerostàtic que “durant 2 hores en grups de 8 s’elevara perquè puga disfrutar d’espectacular visió panoràmica de la badia d’altea i del nucli antic” De la mateixa manera tindrà lloc activitats de videojocs en xarxa i una coreografia flashmob que s’assajarà durant dos hores i es realitzarà a la nit abans de donar pas a la festa animada per DJs


Juan Carlos Casiano, regidor de Joventut de l’Alfàs, municipi que ostenta la vicepresidència, va fer insistència en la lectura del manifest que tindrà lloc el dijous 12 i ha recordat que “el manifest no serà llegit pels polítics sinó per un jove de cada localitat”. Així mateix s’ha felicitat del lema que triat per a enguany “Diàleg i Compressió Muta” que ha qualificat com “necessari i molt important”
“A nivell polític unim esforços i no mirem el color polític de cada ajuntament per a realitzar les activitats” ha volgut recordar l’edil de Callosa en Sàrria, Rubén Toquero. Tant les regidores de Joventut, Cristina Escoda de Benidorm i Noelia Cerezuela de La Nucía com el regidor de Polop, Javier Rodado, ha volgut “animar a la participació dels jóvens” dels seus pobles, respectivament.

Pin It on Pinterest