Select Page

La Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense va realitzar el seu tradicional Concert d’Estiu este diumenge, amb una actuació en el carrer en el Passeig Sant Pere, de la localitat alteana.
Davall el patrocini de l’Ajuntament d’Altea i amb la col·laboració de Caixaltea, Diputació d’Alacant i la FSMCV, la Filharmònica Alteanense finalitza amb este el seu cicle de concerts d’estiu realitzats durant el mes de juliol.
El concert va comptar amb la presència de la ministra de Cultura Ángeles González-Sinde, el regidor de Cultura, Miquel Saragossa, i el president de la societat filharmònica Josep Lanuza, entre altres autoritats.
Es va tractar d’un concert, amb un programa de música lleugera, jazz, blues, llatí i pop, amb obres de Gershwin, Carmichael, Jobim, Michael Jackson o Queen, finalitzant amb un recopilatori de composicions de Glen Miller, amb arreglaments realitzats per la pròpia filharmònica.


Pin It on Pinterest