Select Page

Alcalde i Regidor de Cultura supervisen les obres acompanyats per diversos edils de l’Equip de Govern


Este matí l’alcalde i el Regidor de Cultura, Andrés Ripoll i Miquel Zaragoza, acompanyats per alguns dels edils de l’Equip de Govern, han visitat les obres de millora que s’estan duent a terme al Conservatori Municipal gràcies al Segon Pla E de l’Estat de la nació. Actuació que principalment consistix “a insonoritzar les tres aules ubicades en el que antigament eren els tallers de la Facultat de Belles Arts, perquè es puguen realitzar audicions a més d’impartir classes”, ha explicat el responsable municipal de Cultura.
A més de l’obra anteriorment descrita, Zaragoza ha apuntat que “també s’estan reparant les canaleres de l’edifici principal del consistori, ja que quan plovia estes no desaiguaven bé per trobar-se embossades i es produïa humitat en l’interior del Conservatori”.
Com ha recordat l’edil socialista, “fa dos anys ja duem a terme una actuació en estes instal·lacions, canviant el sòl i dividint en tres aules l’espai diàfan existent”. “S’ha apostat pel conservatori, ja que abans ací no s’havia fet cap inversió, sinó que s’estava treballant en unes instal·lacions en les mateixes condicions que les havia cedit la Universitat Miguel Hernández i no es trobaven en les millors condicions”, ha afegit Miquel Zaragoza qui ha conclòs que “amb este projecte s’aconseguix tindre unes bones aules de música”.
Per la seua banda l’alcalde ha apuntat que l’actuació del Conservatori és una de les 14 obres que es van a executar a Altea a càrrec del 2n Pla E. “El cost de l’actuació ascendix a 80.000€, l’àrea d’actuació és de 300m2 l’empresa adjudicatària és Sense Complicassions”, ha detallat el primer edil.
Segons les dades aportades per l’alcalde, està previst que les obres concloguen en el mes de setembre, per la qual cosa no es veuria afectada l’activitat que el Conservatori oferix al llarg del curs.
“A part d’estes obres importants d’insonorització que permetran donar múltiples usos a estes aules, es du a terme l’adequació d’un edifici històric a Altea perquè ha sigut col·legi, ha sigut institut, després ha tornat a ser col·legi de primària, després ha sigut facultat de Belles Arts i per últim Conservatori Municipal de Grau Mitjà” ha declarat l’alcalde.
 

Pin It on Pinterest