Select Page

Amb açò s’aconseguix el retall de gastos proposat per CIPAL aprovat en l’últim ple


Les portaveus Carolina Punset Bannel, Portaveu del grup municipal mixt CIPAL, i Verónica López Ramón, Portaveu del Grup municipal PSOE, ambdós Portaveus de l’Equip de Govern PSOE-CIPAL en nom i representació dels seus respectius grups han recordat que en l’últim ple de l’Ajuntament d’Altea es va aprovar una proposta de reducció de gasto que incloïa eliminar un salari d’un regidor de l’equip de govern i un altre de l’oposició.


 D’acord amb açò, ambdues han anunciat que de mutu acord serà la regidora de l’equip d’equip de govern, Carolina Punset, el qual renuncie al seu salari i a les seues competències dins de l’equip de govern, és a dir, que CIPAL passarà a l’oposició “perquè les diferències entre els dos grups s’han fet evidents (Urbanisme, Hisenda, Agricultura etc…)” han especificat ambdues regidores.


Davant d’esta nova situació, Carolina Punset, ha volgut remarcar que “açò no vol dir en absolut que CIPAL vaja a fustigar un govern en minoria. Només ens mou el bé comú, el nostre partit es dirigix estrictament a l’àmbit local, i per tant no tenim altres interessos que no siguen els propis del municipi” afegint “estem segurs que l’haver estat estos tres anys en l’equip de govern ha sigut positiu per a tots i totes. La nostra relació personal ha sigut i és cordial. No obstant això, a partir d’ara, CIPAL considera que treballarà millor per l’interés general si passa a l’oposició”. La portaveu de CIPAL ha conclòs afirmant “estiga on estiga CIPAL, sempre exercirà una labor constructiva. No contribuirem a revengismes ni a vendetes personals, sinó tot al contrari, a buscar acords que faciliten la governabilitat d’Altea”.


Per la seua banda, Verónica López des del grup socialista ha afirmat: “este nou escenari que es planteja està dins de la normalitat democràtica. CIPAL ha mantingut la seua independència des del principi d’esta legislatura en les votacions de moltes de les propostes que s’han plantejat, de manera que la situació del Govern i de l’Ajuntament d’Altea no té perquè ser molt diferent de com ha sigut fins ara. El nostre Grup Municipal Socialista, que serà des d’ara l’únic que integre l’Equip de Govern, continuarà plantejant propostes al Ple i actuant amb la mateixa normalitat que imperava en la nostra tasca de Govern fins ara, encara que CIPAL passe a l’oposició. És important per al nostre Grup llançar a la ciutadania un missatge de tranquil·litat, en tant que continuarem treballant amb propostes fins a l’últim dia d’esta legislatura”.
 

Pin It on Pinterest