Select Page

“El lloguer dels locals seguix pagant-se perquè així ho exigix el contracte que va subscriure l’anterior Govern, ha afirmat Andrés Ripoll
L’alcalde, Andrés Ripoll ha eixit a l’encontre de les declaracions realitzades per la Portaveu Adjunta del PP en les que sol·licitava l’ús dels antics locals de Servicis Socials. Respecte d’això, Ripoll ha declarat que “el contracte que havia de lloguer dels locals ho va fer el govern anterior per a 10 anys, amb una clàusula de blindatge. Tant si s’utilitzen com no s’ha de pagar el lloguer”.



Segons ha explicat l’alcalde, “a l’intentar eliminar eixe contracte de lloguer perquè ja no feien falta els locals vam veure que estava eixa clàusula de blindatge; per tant des d’esta Alcaldia em vaig posar en contacte amb el propietari dels locals i la seua bona disposició ha fet que es rebaixara el lloguer en el mateix contracte. Els 5 anys que quedaven no són un nou contracte, sinó els 5 anys que quedaven”.
Quant a l’ús que se li va a donar a les esmentades instal·lacions, el primer edil alteà ha apuntat que “hi ha diverses actuacions previstes com per exemple la ubicació de Creu Roja, un despatx de Benestar Social a càrrec d’un empleat de la Generalitat i també el voluntariat de Protecció Civil”.

Pin It on Pinterest