Select Page

Els concerts de “Música a Boqueta Nit” que organitza cada setmana la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea continuen este dijous amb “4 Reed Quartet”. El quartet de clarinets a què pertany l’alteà Marcos Ivorra oferirà un viatge a través els distints continents del món. Segons Miquel Zaragoza, regidor de Cultura “serà un repertori variat, música barroca europea, tangos argentins, bossa-nova brasilera, temes americans, etc…”.


Les actuació tindran lloc a la Plaça de l’Aigua dijous 15 a les 21:00. Més informació www.musicaaboquetanit.com


COMPONENTS:


Marcos Ivorra Schuler
Va estudiar al Conservatori Superior d’Alacant, obtenint Premi Extraordinari Fi de Carrera. Posteriorment va perfeccionar els seus estudis de clarinet amb Iván Marín i Yehuda Gilad. Ha obtingut diversos premis internacionals: Primer Premi “IV Concurs Internacional de Cartagena”(2003), Primer Premi “VI Concurs Internacional de Benidorm”(2004),Primer Premi “X Concurs Internacional de Benidorm”(2008), entre altres. Ha sigut membre de la JOQV i de la JMWO.
En l’actualitat és professor de clarinet al Conservatori Professional Municipal d’Altea.


Jesús Antonio Carrasco Gomez
Va estudiar al Conservatori Superior de Música de Múrcia. En 1992 va ser becat per a estudiar amb Enrique Pérez Piquer. En 1998 es trasllada a París per a realitzar estudis de postgrau en L’École Normale de París “Alfred Cortot”, sent els seus professors Jean Marc Volta i Guy Deplus, obtenint el títol Superior d’Execució i el Diploma Superior de Concertista per unanimitat del jurat.
Ha col·laborat amb diverses orquestres: Real Filharmonia de Galícia, “Pablo Sarasate” de Pamplona, Sinfónica de Gran Canàries, Sinfónica de Castella i Lleó, Projecte Gerard, i OBC.
En l’actualitat és Clarinet solista de l’Orquesta Sinfónica de la regió de Múrcia i professor del Conservatorio Profesional de Múrcia.


Juan Carlos Carrasco Gómez
Naix a Abaran on inicia els estudis musicals amb el seu germà Jesus Carrasco, posteriorment ingressa al conservatori de grau mitjà de Múrcia on obté el premi fi de grau, actualment finalitza els seus estudis superiors al conservatori superior de musica de Granada. Com a clarinetista baix ha sigut invitat a nombroses orquestres de gran prestigi com: Filarmónica de Gran Canàries, Orquestra Nacional de Barcelona, Consorcio de Santiago de Compostel·la, Simfònica de les Valls i Sinfónica de Múrcia on és principal col·laborador.


Manuel Gomez Rodríguez
Va estudiar al Conservatori Professional de Múrcia. Posteriorment cursa estudis superiors en el Rotterdams Consevatorium (Holanda), becat per “SELMER-PARIS” en el programa per a jóvens músics. Ha realitzat cursos de perfeccionament i ha rebut classes dels professors següents: Guy Deplús, Henri Bok, Roy Jowitt, Joan Enric Lluna, Josep Fuster, Josep Lluís Estellés, Charles Neidich, Vicente Alberola, Bennie Maupin (bass clarinet jazz). Ha sigut membre de l’OJRM i de la JMWO. Hi ha actuat amb diferents orquestres: Orquesta de Jóvenes del Festival Internacional de Múrcia, Rotterdam Young Philharmonic (Holanda), Orquestra de València, Orquesta Sinfónica de la regió de Múrcia, Orquestra Do Algarve ( Portugal ) entre altres.


PROGRAMA


PRIMERA PART


-Bagatella ……. C.Grundman


-Continental …… O.Navarro
I.Europa
II.Àsia
III.Àfrica
IV.Amèrica


-Café 1930 ……. A.Piazzola


-The Blue Room …….. R.Rodgers


SEGONA PART


-Lakme, flower duet ……. L.Delibes


-Night Club 1960 …….. A.Piazzola


-A Picnic Suite……… J.Favoreel
I.Bossa
II.Blues
III.Salsa


-Lliza …….G.Gershwin


 


 

Pin It on Pinterest