Select Page

Les regidories de Turisme, Trànsit i Infraestructures han posat en marxa per segon any el Tren Turístic. Des de divendres passat 2 de juliol està realitzant el seu recorregut que comprén la mateixa zona que en 2009, passeig Sant Pere a Palau Altea, Sant Chochim i passeig de l’Albir. El regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, preveu que enguany tindrà èxit esta iniciativa turística “ja que a les vesprades en estos dies ja estem tenint prou afluència de turistes si bé no són el nombre de visitants que caracteritza a l’època alta estiuenca”. D’esta manera, des de les tres regidories i en paraules de ronda “el que pretenem és que siga un servici més que done cobertura a la gent que ens visita en temporada estival perquè coneguen Altea i el nucli antic”.
L’horari té el seu inici a les 10 del matí i finalitza a les 22h “no obstant això -comenta el regidor- en temporada alta es finalitzarà a les 24h”. L’eixida del tren està ubicada al carrer Sant Pere a l’altura de la caseta de socorrisme i té una altra parada a Palau Altea.


 

Pin It on Pinterest