Select Page

La regidor de Binestar Social, Gemma Córcoles ha eixit a l’encontre de les declaracions dutes a terme pel president de l’Associació 3a Edat El Verdader, en les que reclamava a l’Ajuntament el pagament del deute que este ha contret amb l’esmentada associació. Segons Córcoles, el deute no ascendix a la xifra indicada per Sellés, sinó a 368.000€. L’edil socialista ha manifestat sentir-se indignada perquè segons ella “Jaime Sellés utilitza a l’Associació El Verdader com a arma política en contra de l’actual Equip de Govern”; no oblidem que Sellés és edil de l’Ajuntament pel Grup Municipal Popular.


“La residència Els Boqueres té les places cobertes i no es va a tancar la residència com alguns han deixat caure”, ha declarat Córcoles, qui ha explicat que “el que es guanya amb la nova fórmula de finançament, en la que l’ajuda se li dóna directament a la persona i no a l’Associació, és avançar un diners als residents alteans que ho necessiten i que una vegada reben l’ajuda de Conselleria, perquè és la seua competència, tornen a l’Ajuntament els diners avançats. Amb açò treballem amb els mateixos diners i abastem a més gent d’Altea, que és el que volem”.


La responsable municipal de Binestar Social ha detallat que la Residència Les Boqueres és privada, però té unes places corresponents a bo-residència, concertades amb la Conselleria i l’Ajuntament el que fa és ajudar a pagar una part del cost de la plaça a la gent d’Altea que ho necessite, basant-se en un preu privat.


Quant a l’amortització del deute per part de l’Ajuntament a l’Associació El Verdader, Córcoles ha comentat “ser un treball ardu en estos moments, però que s’està estudiant com fer-ho. De tota manera, el deute no és tan elevat com diuen, sinó que ascendix a 368.000€.”
Finalment, Gemma Córcoles ha informat que “esta setmana la gent ha començat a cobrar les ajudes”.

Pin It on Pinterest