Select Page

Estes infraestructures donen solució a la ruptura de la xarxa de sanejament que provocava filtracions


El regidor d’Infraestructures de l’ajuntament d’Altea, Santiago Ronda, ha informat de la finalització de les obres en la xarxa de sanejament i aigües pluvials que s’han realitzat en l’avinguda Jaume I.
“Es tracta d’una actuació que s’ha realitzat amb urgència, ja que es tenien informes tècnics que asseguraven que havien edificis afectats en la seua estructura per la ruptura d’esta xarxa i, a causa d’això, provocava filtracions”, assegura ronda. Amb l’asfaltat es donen per acabades estes obres que tenen un cost de 200.000 euros, un pressupost que entra dins del pla d’inversions de la concessionària del servici d’abastiment d’aigua potable i sanejament “Aigües d’Altea”.
Per a veure el procés de finalització es va acostar fins a l’avinguda Jaume I l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, junt amb membres de l’equip del govern, i responsables de l’empresa concessionària.


 

Pin It on Pinterest