Select Page

Les expectatives de públic són excel·lents en este inici de Summerjazz
L’actuació de Janet Tyler este dissabte en el mirador de Palau Altea va omplir per complet l’aforament previst per a eixa ocasió. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, hi ha assenyalat el nombre d’assistents xifrant en “més de 150 les persones que van ser espectadors d’un concert ple de versions de temes clàssics oferint un bis per a finalitzar.


La cantant nord-americana va realitzar un esforç important per interactuar amb el públic en castellà possibilitant que este mostrara la seua satisfacció aplaudint cada tema”. Amb esta actuació, s’ha iniciat el cicle de concerts Summerjazz que continua a Vil·la Gadea en el mes de juliol. El regidor ha manifestat que “veient el resultat d’este primera actuació preveiem que hi haurà molt més públic que en l’edició anterior tenint en compte que s’ha completat l’aforament a pesar del poc de temps que hem tingut per a comunicar esta primera cita. Amb el programa previst de promoció i el suport de la venda d’entrades en hotels, les expectatives d’assistència són elevades”.


Zaragoza ha afegit que es va servir una copa de la Denominació d’Origen Vins d’Alacant (Riesling blanc-sec i Toscar Syrah negre) del celler de Salvador Poveda a tots els assistents.


Les pròximes cites es duran a terme en el lloc on es van desenvolupar tots els concerts en 2009, a Vil·la Gadea. Per al 24 de juliol està programada l’actuació d’Eva Cortés i en el 31 serà el moment de The Big Jamboree.


 

Pin It on Pinterest