Select Page

El regidor d’Hisenda, Eloy Hidalgo, ha eixit a l’encontre de les declaracions de l’edil popular Mª Pepa Rostoll en què anunciava la moció presentada conjuntament pel seu partit i l’edil no adscrita Paca Sevila en la que sol·liciten la celebració d’un Ple Extraordinari per a acordar mesures econòmiques d’urgència. Hidalgo ha sigut molt crític en les seues paraules, anomenant “estranys companys de viatge” a la iniciativa comuna de PP i l’edil no adscrita. Per al regidor d’Hisenda, “els alteans són més llestos del que el PP es creu i igual que no van caure en les seues trampes en les eleccions de 2007, tampoc ho faran ara; ja que saben distingir entre un PP trencat i desorganitzats i un Equip de Govern que treballa i seguix il·lusionat”.


“La política, hi ha vegades que fa estranys companys de viatge i tots recordem eixa Paca Sevila combativa. A eixa Paca Sevila que en algun moment li van importar els interessos d’Altea i per desgràcia tots els que en algun moment han tingut simpatia per ella, ara l’hem de veure en el seu moment de final de carrera. En el seu moment de desesperació quan veu que això de la política se li acaba i s’ajunta amb qualsevol”, ha declarat l’edil socialista; qui ha afegit, “Cal veure com ara Paca Sevila i el PP van de la mà amb l’únic objectiu de fer mal, de traure un grapat de vots i de dificultar la gestió de l’Ajuntament d’Altea”.


“Enfront de l’actitud esta del PP, de no treballar, no aportar idees, no sabent la realitat del nostre poble i intentant emmascarar la seua nul·la gestió, està l’actitud de l’Equip de Govern amb el PSOE i l’alcalde al cap que continuarem treballant en el que ens vam comprometre al principi i que és governar este Ajuntament amb la major austeritat possible. Una cosa que complim en totes les nostres gestions”, ha comentat el responsable municipal d’Hisenda.


Eloy Hidalgo ha recordat que s’ha passat d’un pressupost municipal de 55 milions d’euros a un de 25 milions. “Hem rebaixat en més de 30 milions el pressupost; hem rebaixat els sous dels polítics; hem atacat les bosses de frau fiscal en este Ajuntament; hem desemmascarat totes les omissions de l’IBI i ICIO; s’han reajustat alguns impostos i taxes i el que no pot oblidar el PP és que ells tenien l’obligació des del 2003 de fer un pla de viabilitat i no ho van fer. Es van dedicar 4 anys a gastar com a autèntics dilapidadors per a guanyar les eleccions de 2007. Què els va fallar? Que no van tindre en compte que els ciutadans d’Altea són més llestos del que ells es creuen i que igual que no van caure en les seues trampes llavors, no ho van a fer ara i saben distingir entre un PP trencat i desorganitzat i un Equip de Govern que treballa i il·lusionat; que hi ha invertit més de 14 milions d’euros i estem preparats per a debatre-li al PP el seu model de gestió i el nostre”.

Pin It on Pinterest