Select Page

Diumenge passat 20 de juny, i amb motiu de la celebració del “Dia de la Música a Europa” va tindre lloc, al Centre Cultural d’Altea la Vella, un concert a càrrec dels alumnes de cor, música de cambra i ensemble de trombons del Conservatori Municipal Professional d’Altea. A les 11.30 hores es va iniciar el concert commemoratiu, amb la presència de més de 300 persones, que van disfrutar de la gran actuació dels alumnes que, majoritàriament, no supera els dotze anys.


La iniciativa va nàixer a França l’any 1982 amb motiu del solstici d’estiu i representa la gran diversitat d’estils i tendències que la música oferix i és la segona vegada que se celebra a Altea.


“Tant des del Conservatori com des de la regidoria de Cultura volem mantindre esta tradició ja que la música és un art molt arrelat en el nostre poble”, va manifestar l’edil de l’àrea, Miquel Zaragoza. Així mateix, el regidor va agrair “la gran acceptació amb què s’han acollit les dos edicions que s’han celebrat en el municipi per part del públic en general”.

Pin It on Pinterest