Select Page

El regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda, ha anunciat que Altea ha sigut guardonada amb la Granera d’Or 2010 gràcies als servicis de reciclatge que oferix el municipi. Es tracta d’un guardó concedit per l’associació Tècnica per a la Gestió de Residus, Neteja Urbana i Medi Ambient (ATEGRUS) que es va entregar durant la Setmana Internacional d’Urbanisme i Medi Ambient TEM-TECMA 2010 que es va celebrar del 8 al 10 de juny en el parc firal Joan Carles I de Madrid.


En concret, Altea ha sigut premiada pels contenidors de reciclatge que s’han ubicat en el municipi per a depositar tant l’oli de cuina usat com els CD´s i DVD´s. “Des de la regidoria i per part dels tècnics hem realitzat un esforç important per a complir amb els requisits d’esta convocatòria i hem aconseguit que es premie el nostre esforç pel medi ambient”, ha detallat el regidor de l’àrea.


Per a l’edil socialista, “este merescut guardó s’ha aconseguit gràcies a la gestió de l’equip de Govern i al treball dels tècnics municipals ja que ens hem esforçat a realitzar una bona gestió a favor del medi ambient que ja es va premiar en 2008 quan rebem la Granera de Plata”.


A més, Ronda ha recordat que Altea va estar representada amb estand propi en la fira TEM-TECMA on “vam donar a conéixer els treballs que ha realitzat l’empresa de residus i neteja viària i mostrem tota l’oferta de la localitat”.


 

Pin It on Pinterest