Select Page

La regidoria de Cultura ha entregat 500 llibres a l’associació Luali Amics del Poble Saharauí d’Altea que aniran destinats als refugiats sahrauís, segons ha desvelat l’edil de l’àrea, Miquel Zaragoza. La donació de llibres s’ha realitzat en la Biblioteca Municipal on a més del regidor també ha estat present el president de l’associació, José Francisco Suay.


Segons ha desvelat Miquel Zaragoza, “hem entregat més de 20 caixes amb 500 llibres amb l’objectiu de potenciar la lectura en el Sàhara”. Així mateix, l’edil ha remarcat que “pensem continuar col·laborant amb les associacions sahrauís afavorint també la cultura com en esta ocasió i, sobretot, en els llocs més desfavorits com és el cas del Sàhara”.
Per la seua banda, el president de Luali ha agraït el gest de la regidoria ja que la situació en el Sàhara és molt crítica.
Finalment, Zaragoza ha recordat que l’any passat ja es van donar diversos lots de llibres a l’associació Juita d’Ajuda al Poble Saharauí Marina Baixa que també es van transportar al Sàhara.


 


 

Pin It on Pinterest