Select Page

La iniciativa tindrà lloc divendres que ve 18 de juny a partir de les 19:30h al Centre Social


L’edil d’igualtat, Gemma Córcoles, ha informat de la celebració d’una altra de les activitats emmarcades en l’Escola d’Apoderament, l’objectiu del qual és fomentar la participació social de les dones de manera que puguen influir en les polítiques públiques. En este cas es tracta d’una xarrada-col·loqui en què participaran Mamen Asencio, Rosa Mª Peris, Gusi Bertomeu i Heide Braun “promovent la reflexió des d’una perspectiva de gènere, tant des d’una visió històrica com contemporània de tall transversal de la societat i els seus problemes, partint de la seua pròpia experiència de vida, tant de professional com personal”; segons ha explicat Córcoles.


Quant a les ponents, l’edil socialista ha detallat que Mamen Asencio és alteana. Porta 12 anys de periodista en RTVE, tant en informatius com en programes. En l’actualitat conduïx Espanya Directe, un dels principals programes de RNE i li ha sigut concedit el Premi de l’Acadèmia de La Ràdio per presentació/locució i premi per retransmissions, amb el programa des del submarí de l’Armada en immersió.


Rosa Mª Peris Cervera és Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Va exercir com a advocada laboralista durant 6 anys. Ha sigut regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Benaguasil i en les eleccions generals del 2000 va ser triada diputada per la circumscripció de València. Va ser directora de l’Institut de la Dona des del 2004 fins al 2009.


Gusi Bertomeu viu a Altea, és llicenciada en Història i Geografia, empresària i investigadora, a més de fundadora d’Artefinal Studio -Empresa de comunicació digital-. Dedica el seu treball a acostar les noves tecnologies des de plantejaments no sexistes. Està vinculada a diferents associacions de dones i treballa dia a dia per la Igualdad. Al març del 2007 li van concedir el Premi 8 de març de les Corts Valencianes per la seua trajectòria en defensa dels drets de les dones.


I d’Heide Braun, una dona anònima, Córcoles ha indicat que es tracta d’una dona que té una llibreria ambulant formada per la seua moto i ella mateixa, que atén qualsevulla comanda, però la seua especialitat són aquells de dones, per a dones i sobre dones.


“Al finalitzar l’exposició es durà a terme un col·loqui en què es pretén participen els assistents”, ha afegit la regidora d’Igualtat, qui posa en relleu la necessitat fer visible l’Experiència de Vida de les dones.
Gemma Córcoles ha conclòs la seua exposició invitant a la ciutadania a participar, tant a dones com hòmens, i ha desvelat que després de l’activitat hi haurà un sopar al mateix Centre Social. El preu del sopar és de 10€ per persona i la inscripció per a assistir s’ha de materialitzar en el Centre Social.
Per a més informació telefonar al 965 84 30 45 o el 966 88 27 02.

Pin It on Pinterest