Select Page

Córcoles: 200 persones participen en la iniciativa “potenciant un dia de convivència entre els dos municipis”


Des de les regidories de Persones Majors dels municipis d’Altea i Novelda que dirigixen les edils, Gemma Córcoles i María Dolores Cortés, respectivament, s’ha organitzat una jornada de Tai Chi a l’auditori del passeig Sant Pere. Així, Altea acollia la iniciativa que ha tingut lloc junt amb la platja de La Roda i que ha congregat a un total de 200 persones, 150 novelders i 50 alteans, des de les deu fins a les onze i mitja del matí.
L’activitat ha permés “un dia de convivència i trobada entre els dos pel municipi i una menjar de germandatmunicipis” creant “un magnífic espectacle al veure tantes persones juntes practicant Tai Chi i intercanviant experiències”, ha remarcat Gemma Córcoles.
A més, tots els inscrits han disfrutat d’una visita turística pel municipi i un menjar de germandat al Centre Social. “Amb esta iniciativa hem potenciat una activitat saludable entre les persones majors i també hem aconseguit potenciar el turisme i el comerç en la localitat”, ha afirmat l’edil alteana.

Pin It on Pinterest