Select Page

El pilot alteà Vicente Ferrer i el seu copilot de Xaló, Bartolomé Ripoll, van acabar en segona posició el Rallyesprint de Cofrentes, celebrat dissabte passat. Una segona posició que porta a l’equip a ocupar el lideratge després dels bons resultats aconseguits en les dos proves anteriors.


Com indica el dita “a la tercera va la vençuda”. Tres han sigut les carreres disputades per a fer-se amb el lideratge, en un últim recorregut de 32 quilòmetres per una carretera estreta de muntanya, a què Vicente Ferrer ha qualificat de “dur per les característiques del terreny”.
Amb una inscripció de 35 vehicles, alguns dels quals de gran potència, el Renault Clio de Ferrer&Ripoll, el pilotatge de Vicente Ferrer i les instruccions de Bartolomé Ripoll l’equip ha aconseguit col·locar-se al capdavant d’un dels dos campionats en què està competint esta temporada. Recordem que també corren en el Rallye de la Comunitat Valenciana.
La pròxima prova de Ferrer&Ripoll serà el 20 de juny en el Rallyesprint d’Onda.

Pin It on Pinterest